Post by knowemupmohomb on Mar 15, 2022 21:02:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Celestial Fate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Celestial Fate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ begalinių raktų kodai ▞▞▞
▞▞▞ Celestial Fate 2022 version ▞▞▞
Celestial Fate የሚና ጨዋታዎች nppp
Logical Reasoning Test Enseignement yjz
Žaidimas prasidėjo puikiai, tada staiga mano žodžiai nerodomi jokiuose pokalbių lange, pašalinau jį 3 kartus vis tiek tas pats, ištaisykite šią problemą, prašau!!!
Šis žaidimas yra absoliučiai
Man patinka grafika. Bet prašau įdėti daugiau simbolių
Visiškai kvaila. Tikrai reikia labiau pasistengti. Skirtingai nuo kitų 3D mmorpg žaidimų, kuriuos žaidžiau, šis yra pats kvailiausias. Jūs net nieko negalite padaryti – tarsi žaidimas tai padarys už jus. Be to, reikia turėti daugiau įvairovės. Yra tik balti personažai, kuriuos galite pasirinkti – jūs netgi negalite sukurti savo unikalaus personažo! Visiškai idiotiška. Negaliu pakęsti. Grafikai skiriu 2 žvaigždutes su puse.
Aš žinau, kad šios programos yra tobulos
Gerai 👍👍
Puiku ..bet tik vip2 gali sukurti gildiją ..taigi. Brangi viltis, kad vip1 gali sukurti gildiją ..kad ateis daugiau žaidėjų..tikiuosi, kad kita priežiūra VIP1 gali sukurti gildiją.
Smagu, bet laimėti vis tiek apsimoka
Jie sakė, kad jie leido jums pritaikyti personažus, bet ne, jūs tiesiog pasirenkate savo personažą ir viskas, viskas gerai
grazi grafika ir tokia priklausomybe..geras darbas
Celestial Fate Igranje vlog kbz
Per daug atsilieka Žaidimui reikia VIP
įdomus ...
Netikri skelbimai, Jokio simbolių kūrimo.
Negaliu žaisti be atmušimo, taip pat ką tik gavau šį žaidimą ir jį pašalinau.
Graži, bet jokiai charakterio klasei nereikia daugiau klasės
malonu
Graži grafika, bet neįsivaizduoju, kas vyksta. Žaidimas iš esmės daro viską už jus ir yra toks greitas, kad net neįsivaizduoju, ar yra siužetas. Negalite pritaikyti savo charakterio, kaip sakoma, ir visa kova vyksta už jus. Esu 50 LVL ir aš nieko nedariau
Pakankamai gerai
Nicr
Aš taip ilgai laukiu, taip smagu, graži grafika taip ir toliau, vaikinai
Labai geras žaidimas, graži grafika ir jokio atsilikimo 5 žvaigždutės už šį žaidimą
Man patinka šis žaidimas! Jau kurį laiką žaidžiu ir jo neištrinu! Iš tikrųjų išleidau tam pinigus ir beveik niekada to nedariau!
tai yra fantastiškas žaidimas. Visi tokie draugiški. Man patinka funkcijos ir graži grafika.
Phyo
labai atsilieka
mokėti laimėti
Tai nauja, todėl galbūt dėl to turiu problemų.Kai užsiregistravau, net kiek kartų bandžiau skirtingus vartotojo vardus, bet negaliu prisiregistruoti, sako, kad jis jau yra, tada negaliu prisijungti. Nežinau, kaip galų gale prisijungiu. Tai taip painu. Tada aš taip pat nesuprantu, kas vyksta žaidime. Kodėl reikia įjungti automatinį režimą ir botingą. Žaidėjai negali mėgautis žaidimu. Tai toks greitas tempas, kad aš nelabai žinau, kas vyksta. Instrukcijos nėra aiškios.
NEĮDIEGITE. JIS ĮJUNGTAS AUTOMATINIS PLAY. VISIŠKAS LAIKO ŠVAISTOS...
Ohhh dieve. Kitas automatinis žaidimas su VIP sistema. Balso vaidyba baisi. Įgūdžių animacijos yra prastesnės. Dvi klasės, matyt. Aš net nežinau, kas jie per pasaulį. Vyrų ir moterų klasė iš esmės skiriasi, bet kam tai rūpi, tiesa? Automatiškai pasitraukite, kol pasitenkinsite širdimi. Santuokos sistema? Juokinga, kaip jis nustatytas. Nesugadinsiu, bet funkcijoje yra irl porų nuotraukų. Kitas „samey cash grab“ mobilusis MMO. Dėkoju. Garso takelis irgi ne pats geriausias.
Man patinka grafinis žaidimas ir siužetas
Nc
Gana smagu, žinoma, kas vyksta, bet meno stilius yra nuostabus
Šis žaidimas yra 95% paleidžiamas automatiškai ir yra MOKĖKITE, kad laimėtumėte daugiau nei aš kada nors mačiau. Jūs tiesiogine prasme pritrūksite (ir vis dar turite) reikalų ir atsitrenksite į sieną maždaug per valandą po žaidimo. VISKAS reikalinga VIP. O ir ne tik 1 kartą VIP dalykas... toks, kuriam patinka VIP 20. Venkite šio žaidimo bet kokia kaina
Man patinka žaidimas, bet maniau, kad galime sukurti savo personažų veidus?
Skelbimai rodo, kad galite pritaikyti savo charakterį. Du klasės pasirinkimai. Vyras ar moteris. Ir nereikia tinkinti išvaizdos. Clickbate žaidimas. Man tai parodo pakankamai įmonės, o ne žaidimo. Pašalinta.
Celestial Fate Juegos de rol prx
kodel as negaliu prisijungti? klaida, susisiekite su klientų aptarnavimo tarnyba. kas atsitiko?
Celestial Fate RPG purj
Aš matau nuotrauką ir man ji tiesiog patinka, tai kaip svajonių pasaulis, per daug ,😘😘😘
Šis žaidimas yra toks blogas, kaip ir kur yra visi žaidėjai, kaip turėčiau mėgautis žaidimu, kai nieko nematau, negaliu prisijungti prie gildijos, prieš tai nėra nė vieno tokio, kaip brolis?
Celestial Fate როლური თამაშები zsqx
Pateikiau prašymą grąžinti pinigus už 120 sycee, kurį padariau, nes noriu šiek tiek pasivyti kitą grotuvą, nes serveris yra visiškai naujas, bet ne po 4 dienų vis dar nėra jokių pinigų grąžinimo ar pirkinio atkūrimo ženklų. Mane daug kas paliko nuo kitų ir net nejaučiu, kad norėčiau susigrąžinti pinigus ar kompensaciją už pirkinį, nes nebenoriu žaisti šio žaidimo.
Gera grafika.. Ir lengva valdyti..
„Lol all in auto“, kaip ir bet kokie kolekcionavimo žaidimai, trunka labai ilgai, todėl klasikinis atodūsis...
Puikus mokėjimas laimėti žaidimo nuostabią grafiką, bet abejoju, kad nemokantys personažai galės prilygti kitiems mokantiems simboliams. Tai labai malonus, puikus žaidimas, nesukeliantis didelio streso. Kiekvienas turėtų tai išbandyti!
Man patiko šis žaidimas prieš jūsų naujausią atnaujinimą. – Kas nutiko? Jūs klausiate? Geras klausimas. 1. Viktorina buvo sustabdyta dėl 19/30 klausimo nuo pradžios iki pabaigos. 2. Gildijos viktorina turi neteisingus atsakymus. Nė vienas iš mūsų negavo aukštų balų! Anksčiau jis buvo patikimas, dabar ne. 3. CS gildijos karas??? Rimtai? Tai buvo vėlavimo šventė. Negana to, jūs taip pat aktyviai atgrasote naujesnius žaidėjus žaisti, nes jie nieko negali padaryti. VISI atsiliko. Tai turėtų būti tik serverio, o ne kelių serverių. Žmonių yra per daug, ir akivaizdu, kad jūsų žaidimas to nepajėgė. 4. CS viktorina taip pat? Užuot išdalinę tą „Mokslininko“ titulą keliems žmonėms ir padėję keliems žmonėms, per daug apsunkinote. Jūsų įvykiai ir naujienos paprastai būna linksmi, bet tai buvo tiesiog baisu. Dėl to žaidimas tampa daug sudėtingesnis. Prašome persvarstyti savo sprendimus ir pagalvoti, kaip mes, žaidėjai, jaučiamės dėl viso to.
Įmonei, kuri yra užsienyje ir žaidime turi paslėptą politinę darbotvarkę. Saugokite politines darbotvarkes nuo žaidimų. Žmonės tai žaidžia, kad pabėgtų nuo kasdienių kalbų apie tą šlamštą. Šiukšlių davimas vaikams, kurie geriau nežino. Turėtų būti gėda.
Žaidimas vyksta taip greitai nuo pat pradžių, kad nežinai, kas vyksta, siužeto beveik nėra, nes jis priartėja prie dialogo lango, o vertimus vis dar reikia pataisyti ir geriau vartoti žodžius. Jame net nepateikiama pamoka, todėl išjungę automatinį režimą beveik pasimetate. 3 minutės žaidime ir aš kažkaip esu 10 lygyje nieko neveikdamas. Šiam žaidimui dar reikia daug padirbėti.
Vienintelė problema yra lygis, reikalingas kalbėti pokalbyje, o balsas yra siaubingas, bet be to, tai geras žaidimas
Tai labai smagus žaidimas, kurį galima žaisti ir man jis labai patinka, bet norėčiau vieno dalyko, kurį galėtume gauti nemokamai. Galbūt kaip kiekvieną mėnesį, bet šiaip tai geras žaidimas!