Post by knowemupmohomb on Mar 15, 2022 20:50:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shooting World - Gun Fire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shooting World - Gun Fire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daugelį brangakmenių ▞▞▞
▞▞▞ Shooting World - Gun Fire 2022 version ▞▞▞
Mano dukrai labai patinka šis žaidimas ir jis geriausiai padeda susikaupti, o aš mėgstu šaudymo žaidimus..🤟🤟❤️❤️✌️🤟👍👍
Puikus žaidimas, bet būtų daug geriau, jei žaistų prieš tikrus varžovus. Tai darosi nuobodu, pasiektas 20 lygių puikus rezultatas, bet nėra smagu žaisti vienam.
Puikus žaidimas, kol pasiekiau 113 lygį, tada visas h*** nutrūko ir aš nebegalėjau žaisti toliau, manau, jie stebėjo, kaip jis pradėjo leisti pinigus kiekvieną kartą, kai bandžiau žaisti, tai neveiks kiekvieną kartą, kai bandau žaisti ankstesnį lygis neveiks, atsiųskite jiems el. laišką, kad sužinotumėte, kas vyksta, ir jokio atsakymo
Jūs negalite linksmintis su visais beprotiškais skelbimais, kuriuos jau sumokėjote už jį, bet jie jį dar labiau prispaudė, tai neverta
malonu
Oho, nesitikėjau, kad žaidimas bus toks geras, bet iš visų žaidimų, kuriuos turiu, šis yra mano mėgstamiausias. Nemokama draugiška ir labai priklausoma. Linksmi iššūkiai ir tiesiog smagu. Verta atsisiųsti. Rekomenduoju visiems, kurie mėgsta šaudymo žaidimus.
Labai malonus žaidimas, aš niekada neperku nė vieno iš šių žaidimų reklamuojamų pasiūlymų, bet man tiesiog įdomu, ar taškai, kuriuos uždirbu šiame žaidime, gali būti naudojami ginklams atnaujinti ir pan., nematau jokios šios funkcijos.
Abrija7 ♥♥♥♥♥♥♡♡♡♡♡ ................................
ar galėtum pataisyti balų sistemą, pavyzdžiui, lv. 152 gavau 46/49 ir net negavau nė vieno starkio. Lv.193 gavo 47/50 vis tiek negavo žvaigždutės
Tai buvo vienas iš mano mėgstamiausių nuo tada, kai pradėjau žaisti žaidimus. Tikslai yra sudėtingi, o mergina yra graži! Būk atsargus, nedaryk taip, kaip aš, aš nušoviau ją pirmą kartą! Išbandykite šį žaidimą, nepasigailėsite tai padarę! Ačiū, Jėzau! Aš grįžau, taip pat ir šis šaudymo žaidimas!! Vis dar yra! Tikras pagrindas planuojant, kur eiti ir su kuo fotografuoti.
buvo geras žaidimas žudyti laiką, bet visos reklamos man jį sugadino. net nebežaisk
Shooting World - Gun Fire Sports wqwd
ydomus zaidimas
puiku, kol nepasiekiau 325 lygio, tada jis nebus toliau, tik mėlynas ekranas 😭
Man labai patiko šis žaidimas, bet neseniai jį pašalinau, nes 3 skirtingus kartus buvau 130 ar aukštesniame lygyje, o kai išeidavau iš programėlės, vėliau grįždavau ir pažaisdavau dar, tai pradėdavau viską iš naujo.
Shooting World - Gun Fire اسپورٹس rjk
Kurį laiką smagu, tada beveik neįmanoma užbaigti. Pagaliau pašalinau
Labai patogus
Metal Soldiers 2 ઍક્શન fca
Super
Penembak Gun - Api api Sukan tfh
Shooting World - Gun Fire İdman djqs
Vienas geriausių žaidimų, kurių niekada nežaidžiu mobiliajame telefone, tai mano pirmasis žaidimas ir toks nuostabus
labai blogi žaidimai, tai neišsaugo jūsų progreso. Aš pasiekiau 100 lygį, bet kai vėl prisijungiu, jis iš naujo nustatomas iš pirmojo lygio. jei galėčiau duoti 0 žvaigždučių, norėčiau.
Įdiegiau šį žaidimą, žaidžiau 10 minučių ir pašalinau žaidimą, nes per daug reklamų.
Davė 3 žvaigždutes dėl reklamų po kiekvieno etapo, nemanau, kad ši man ilgai trunka
Geras ir smagus žaidimas su gražia grafika. Nauja versija dar geresnė. Tai tiesiog labai geras būdas praleisti laiką. Pirmyn.
Nenaudingas. Aš turiu lol 120 ir dabar žaidimas leis man žiūrėti tik skelbimus, negaliu tęsti ar atkurti lygių. laiko švaistymas.
Per daug skelbimų. Net ir peržiūrėjus daugybę skelbimų, siūlomi atlygiai NIEKADA NEPATIEKIAMI. IŠDIEGAMA...
O noooo niooo
Nemokamoje versijoje yra tiek daug skelbimų, kad tai beprotiška. Žinau, kad žmonėms reikia užsidirbti pinigų, bet 2–3 skelbimai kiekviename lygyje yra visiškai kvaili, nes pats žaidimas yra įdomus. Tiesiog nepakankamai smagu, kad pakęsčiau visus skelbimus.
Kad ir kaip man patinka pjesė, reklamos yra siaubingos. Vienas, yahtzee, vėl ir vėl sustabdo žaidimą. Reikia uždaryti ir paleisti iš naujo. Ilgai to nedarys. Reikia pataisyti!
sklandus ir geras žaidimas
Aš peržiūrėjau savo apžvalgą iš 5 žvaigždučių. Padorus žaidimas, sugadintas slaptos taktikos! Po kelių raundų, kuriuose beveik nėra skelbimų, tai praktiškai verčia jus palikti apžvalgą, o po to, kai apžvalga paliks, šlamštas išeis iš žaidimo su skelbimais... labai gudru! Žinau, kad jie turi užsidirbti pragyvenimui, bet skelbimai tiesiogine prasme yra kiekvienoje žaidimo pertraukoje.
Lygiai buvo tokie lengvi, kad lygiai nepasikeitė
nutraukia ragelį po 433 lygio, aš perskaičiau atsiliepimus ir kiti turi tą pačią problemą, reikia pašalinti!!!!
Tai tiesiog gerai, bet negali išsaugoti žaidimo. Taigi man nepatiko. Jaučiu, kad eikvoju savo laiką, nes man reikia vėl žaisti. perkrauti.
Kažkas kitokio ir atpalaiduojančio praleisti laiką.Juokingas žaidimas neprisijungus, jis smagiai atlieka gerą darbą😁😁😁