(Android/iOS) Dungeon Shop Tycoon: Craft and Idle odkleni (neomejeno število kovancev)
Mar 15, 2022 20:44:47 GMT -5
Post by knowemupmohomb on Mar 15, 2022 20:44:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dungeon Shop Tycoon: Craft and Idle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dungeon Shop Tycoon: Craft and Idle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odkleni (neomejeno število kovancev) ▞▞▞
▞▞▞ Dungeon Shop Tycoon: Craft and Idle 2022 version ▞▞▞
Aeesome
Izgubil sem ves napredek, ker je bil en teden obtičal na nalagalnem zaslonu, potem ko sem prejel e-poštno sporočilo, da je bilo v posodobitvi popravljeno, se še vedno ne naloži, znova namestil in izgubil vse, odlična igra.
Dungeon Shop Tycoon: Craft, Idle, Profit! ⚔️💰🧙 Simulation vfl
Enostavno igranje, čudovita grafika, v tem zelo uživam.
Ko sem v prvih nekaj dneh igranja opazil, da je skaliranje pri nadgradnjah vozička veliko nižje od oddelka za izdelavo in prodajo, bi morda morala vsaka soba zložiti vse predmete v eno skrinjo, tako da se voziček manj ustavi? Ali celo samo enaki predmeti v isti sobi
Zabava
Tako kul
Dolgočasen
Nisem igral, ampak izgleda kul
Dungeon Shop Tycoon: Craft and Idle Симулације xhc
Želel bi si, da bi ga lahko igral, a nisem mogel, čeprav izgleda dostojno
Resno, brez ležečega načina? 1 zvezdica in odstrani.....
Igra v prostem teku je bila v redu, dokler ni bil prekinjen zadnji dogodek. Nisem dobil dovolj predmetov, da bi dejansko dosegel cilj minimalnih nagrad. Zdaj pa ne bo izbrisal gumba "zberi" iz zadnjega dogodka, ker dejansko nimam ničesar za zbrati, zato ne morem sodelovati v trenutnem dogodku.
Zgodba je prijeten dotik.
Dolgočasen in preveč linearen
V redu, vendar sem se hitro postaral, glede na opis/slike sem mislil, da bo to bolj podobna igri shop tycoon, vendar je vse v prostem teku.
Zelo zabavna krivulja napredovanja, za razliko od drugih iger v prostem teku z več spremenljivkami, vam dejansko pove omejevalni dejavnik vaše rasti, kar vas sprosti pred ugibanjem, kaj je narobe in zakaj ne rastete, kot želite.
Edinstvena igra s pomirjujočo glasbo v ozadju in srčkanimi animacijami!
Je zabaven ubijalec časa, vendar ne shrani odstranjenega
Prvič, ko sem igral to igro, sem bil odvisen, potem pa se je po 2 dneh aplikacija zataknila v vrstici za nalaganje in se nikoli ne naloži, zato sem odstranil in ponovno odprl, nato pa izgubil ves napredek, samo da sem imel spet isto težavo. Ne priporočajte te igre, dokler ne odpravite težave z nalaganjem.
V redu
Super!
Odlična igra, vendar je pri ponovni namestitvi izgubil ves napredek in pri nakupu aplikacije ... Ker se igra ne bi več nalagala.
zelo zabavno dobro za vse ljubitelje fantazije, nadaljujte z dobrim delom, ali obstaja še kakšna igra istega ustvarjalca?
Igra se je pokvarila po manj kot eni uri... vozička ne morem nadgraditi, zaradi česar je napredovanje izjemno počasno. Nisem edini s to težavo.
Všeč mi je!
Igra je zahtevala dostop do mojih medijev in datotek, rekel sem ne. Nato je zavrnil povezavo in rekel, da moram biti na spletu.
Dungeon Shop Tycoon: Craft and Idle Симулационни xxiw
Ne tako interaktivno, kot bi lahko bilo.
Je kot vsaka druga tajkunska igra, vendar edinstvena na svoj način, v njej uživam
Igra je preveč hrošča. Buffs za voziček ne traja dovolj dolgo. Na dogodku ste dosegli najvišjo raven v vozičku in še vedno zbrali dve nagradi ... naučili ste se določiti čas, da je buff aktiven, da ga pobere, vendar velikokrat, ko zmanjka buffa, se voziček vrne na običajno največjo zmogljivost in vi izgubi razliko .. boli, ko je 50x buff
Zabavno je poskusiti
Preveč napak. Lahko igra igro, ko se po ogledu oglasa sesuje
Zato mi je všeč premisa igre, vendar obstaja ena napaka, ki se zdi zelo slaba. Ne morem dodeliti prvakov. Tisti, ki so tam, so prvi par, ki sem jih dobil. Popolnoma ne morem jih zamenjati za hladnejše, ki sem jih dobil kasneje. Na spletu sem iskal vadnice in sprva mislil, da sem to jaz, a nič, kar sem našel, ni prešlo. Zaradi tega mislim, da gre za napako v oblikovanju.
Za igro v prostem teku je precej zmedeno.Imam naloge, ki jih ne razumem, kako jih izpolniti. Ne vem, kako aktivno nakupovati prvakov, tapkati neučinkovite armo predmete ali kako dodati več tabel za izdelavo (brez predmetov, karkoli že to pomeni). Pri težavah z UX tega obsega je to dovolj.
Igral sem nekaj dni in mi je uspelo priti na raven bonusa, ko se je moja igra pravkar zrušila in zdaj ne bo šlo mimo zaslona za nalaganje, sem užival, preden se je to zgodilo
Igra je neverjetna, vendar se je zrušila in je po 3-krat ne morem odpreti
Nalaganje kot za vedno
Dinosaur Rampage Hành động iub
Precej dobra igra, deluje in izgleda super. Pomanjkanje 5. zvezdice, ker se igra zruši vsakič, ko poskušam zahtevati nagrade za oglase. Popravite to in zagotovo si zasluži 5 zvezdic!
Dolgočasno 😝
Obožujem to
Kar naprej se zaletavaj name
Dizajni in duhovi so očarljivi in privlačni ter LJUBKATNI in jaz sem obsedena. Imena besed so tudi velik plus! Zaenkrat mi je všeč ta nedejavna igra in vse pritožbe, ki jih imam, so v celoti povezane s starim modelom telefona, ki težko izvaja igre. Če bi imel možnost izklopiti ali zmanjšati učinke delcev, ki upočasnjujejo moj telefon, bi bil to zelo hvaležen (to je nekaj, kar je ogromno pomagalo pri drugih nedejavnih igrah, ki sem jih prenesel v preteklosti). Kadar koli pokličem prvaka, imam težave s pomikanjem zaradi zamika, ki ga povzročajo vsi učinki delcev, ki preobremenijo moj 7 let star telefon, in pogosto se moja igra zruši in se ne zažene znova, ne da bi žrtvoval predpomnilnik, ki igri pove, koliko denarja imam. moral bi zbrati, ko me ni bilo. Spet, težava, s katero se verjetno soočajo samo ljudje, kot sem jaz, vendar bi jim lahko pomagali z možnostjo zavrnitve učinkov delcev in podobno. Enako se zgodi z odpiranjem skrinj in nagradami. Gledam oglas za odklepanje brezplačnega kompleta kart, nato pa animacija odprtja ovojnice zamrzne igro in se ne odpre nekaj minut Pravzaprav imam eno normalno pritožbo: želim si, da ko greš optimizirati svoj predmet crafting stations, si lahko ogledal statistiko za vsak predmet, ki si ga odklenil, namesto samo tiste, ki je na voljo za zamenjavo trenutnega. To bi bilo v veliko pomoč, da ne zapravljam 60 eliksirjev za igranje vročega krompirja s svojimi predmeti. Mogoče je to točka, ampak to je tudi moja edina pritožba trenutno.