Post by viospinazsore on Mar 13, 2022 17:48:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Hole 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Hole 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler daha fazla kaynak ▞▞▞
▞▞▞ Color Hole 3D 2022 version ▞▞▞
bu oyuna ikinci bir şans vermeye karar verdi. bugün güncellendi. şimdi ben çalarken telefon titriyor ve ses çıkarıyor.ayarlar gizlilik politikasından (HAYIR seçenekleriyle) ve satın almayı geri yüklemeden oluşur. um, bunlar ayar değil. eğlenceli bir oyun, ama bu çok fazla. BTW, senin şilin tarafından yazılan beş yıldızlı incelemeler, şimdiye kadar gördüğüm en bariz! ben gittim
Devam etmemi seviyorum. sadece madeni paralarla "satın almak" için daha fazla seviye olmasını ve belki de farklı zorluklar yaşamasını diliyorum!
Oyunu seviyorum. Ama bir ton param var ve kilidini açacak başka bir şeyim yok. Reklam için kullanılan resimler oyunda bile yok. Sanki aynı seviyeleri tekrar tekrar oynuyormuşum gibi.
Peki bu oyun ne zaman biraz daha zorlu hale geliyor? 1158 levelde ve bulmacalar çok tekrar ediyor... 2000 levele kadar oynayacağım ve düzelmezse bırakacağım.
Çok teşekkürler, bu oyunlar kaygılarımla baş etmeme yardımcı oldular.
çok Şaşırtıcı oyun WoW!
Çok zorlayıcı olduğunu düşünmedim. Yaklaşık 10 dakikada 30. seviyeye kadar oynadım. Yavaş ve sabit bir eliniz varsa, oldukça kolaydır. Seviye 16 gibi birkaç zorlu noktayı beğendim.
Oyun çok kontrolcü ve size beğenip beğenmeme seçeneği sunduğunda, 'beğenmemeyi' seçemezsiniz A CON
Şimdiye kadar bu oyunu sevdi. Bir oyun oynuyorum ve başlangıca geri dönüyor. Her seferinde oyunu yeniden yüklemek zorunda kalıyorum. Kaldırdım ve yeniden yükledim. Her seferinde yapıyor. Üzgünüm ama oynamak artık eğlenceli değil.
Mükemmel platform!!! Color Hole 3D, şimdiye kadar harika bir deneyim getirdi. Çocuklarımın büyüyen tehlikelerden iyi olmayan oyunlar oynamasını önlemek için daha önce bunun gibi bazı uygulamalar denedim ama bu beni tatmin eden tek uygulamaydı. Mükemmel bir platforma sahip ve onu seviyorum.
bu oyun harika bayıldım 💞💞💞💞💞 güzel oyun
birçok reklamın yolu vardı. her seviyeden sonra bir reklam vardı. sinir bozucu oluyor. tüm reklamları çıkar ve bu iyi bir oyun olurdu ama sıkıcı ve tekrar tekrar aynı şeyler yerine daha zor ve daha zorlu gibi daha fazla olması gerekiyor.
Şimdiye kadar iyi bir oyun, reyting için yalvarmaya başlamadan önce sadece 3. seviyeye ulaştı. bir süre oynamama izin verirsen daha iyi değerlendirebilirim
Color Hole 3D Аркаде kecl
Bu oyun çok gecikmeli! Her şey gecikmeden blokları toplayamam. Bu kadar gecikme olmasaydı bu oyuna daha iyi bir inceleme yapardım.
güzel
çok fazla reklam ve çok kolay. reklamda "düşündüğünden daha zor" yazıyor ama aslında değil. çok fazla reklamı var (kelimenin tam anlamıyla her seviyeden sonra). bu bir zaman kaybıdır ve seviyelerden çok reklamlara zaman harcarsınız. İNDİRMEYİN!!!!!!!!! PİŞMAN OLACAKSINIZ (8 yaşından küçük değilseniz)
Oyun gecikmesi o kadar zor ki, eklentide gecikirse yüklediğinizde gecikecek mi? Naber bu kadar gecikmeyle düz bir çizgi yapamam çok iyi bu ben değilim 185-200 mps koşuyorum ben değil bir kaç lev.laging çok daha kötü oldu
igrenç hic yüklemeye gerek yok
o aslında oyunu seviyorum ama sürekli kilitleniyor ve ara sıra ekranımda statik olmasına neden oluyor, bu yüzden şimdilik oyunu kaldıracağım. Umarım geliştirici bu sorunları çözebilir, böylece herkes oyundan zevk alabilir.
뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 Įprastos temos ecvt
Instagram'da bir reklam gördüğünüzde ve oyunu denemeye karar verdiğinizde, her öldüğünüzde bir reklam beklemelisiniz ve öldükten sonra bir reklam izlememeyi seçseniz bile, herhangi bir şekilde size bir reklam verir, böylece genel olarak oyununuzu alırsınız ama ayrıca reklamlar aracılığıyla 500 uygulama daha görün.
Henüz bunun büyük bir kısmını oynamadım, ancak ilk izlenim olarak bu oldukça eğlenceli ama garip. Ya hiçbir zorluk olmayacak kadar kolay, ya da çok hassas bir seviye, bu da karmaşık tepki süreleriyle pek iyi sonuç vermiyor. Bu oyunda da reklamlar İNANILMAZ derecede istilacıdır. Rastgele ortaya çıkıyorlar, ancak özellikle seviyeler arasında ve ücretsiz bir yaşam için bir reklam izlememeyi seçtikten sonra (bunda ne var?) Bu çok sinir bozucu, reklamlardan kaçınmak için tam anlamıyla oyunu oynamayı bıraktım.
Bu oyun harika ben beğendim qnd bir reklamla da sorunum yok ama seviye zor olacaksa seviyeler çok zor olmalı bu yüzden oyuna beş yıldız veriyorum
Bu oyun harika, ama çok kolay! 200. seviyeye ulaştım ve 20. seviye kadar kolay. Bu oyun 7- içindir. bir seviyeyi birden çok kez yaparsın ve asla zor olmaz.
Color Hole 3D Arkády gjtq
Bazı raporlar jetonları kullanamayacağınızı söylüyor ve çok sayıda reklam var ama reklam yok ve kullanabileceğiniz jetonlar oyunu seviyorum ve bir şekilde axsity'ye yardımcı oluyor ama orada seviyeleri zorlaştırabilirler çok seviye var ama o kadar da zor değiller ve madeni paraların kullanıldığı yer alışveriş kartıdır ve üzerine dokunduğunuzda delik kaplamalarını alabilirsiniz
Color Hole 3D Trò chơi điện tử vhu
TÜM reklamlardan nefret ediyorum. Ama bu oyun GERÇEKTEN panik atak geçirdiğimde bana yardımcı oluyor. Ve başlangıçta öyle görünmeyebilir ama inanın bana seviyeler zorlaşıyor.
bu uygulamayı seviyorum.çok bağımlılık yapar. Bu kadar çok seviyeyi kısa sürede tamamlarsan oynayabileceğin özel bir seviye olmasını dilerdim.
Güzel oyun ama çok reklam var ondan 4 yıldız
Oropsu çocukları sadece reklam veriyor sanat arda 2-3 kere reklam izliyorsunuz bölüm sonunda reklam var. Asalak oropsu çocukları
Harika bir oyun. Ama her zaman aynı haritalar tekrar tekrar ...200'den fazla seviyeye ulaştım ve bıraktım. Hep aynı şeyler sıkıcı...
Color Hole 3D Arkādes spēles fpr
300 seviyesinde ve hala en az zorlayıcı değil. Ama nedense hala bağımlılık yapıyor. Daha fazla meydan okuma daha eğlenceli olurdu
Bu oyunu bir şey dışında seviyorum. Reklam yok düğmesine tıklıyorum ve hiçbir şey olmuyor. Sistemde bir aksaklık mı var? Kız kardeşim üzerine tıklayıp reklamları kaldırabildi.Onun bir iPhone'u var ve benim bir androidim var. Bunun bir fark yaratıp yaratmadığını bilmiyorum. Ayrıca normal rauntlarda biraz puan almanız gerektiğini düşünüyorum çünkü bazılarımız bonus turlarını tamamlayamıyor. Ve süreniz bittiğinde ve devam et'i tıkladığınızda, kaldığınız yerden başlamaz. Sen başlangıca dön.
eğlenceli...ve bebeğim onu seviyor...hiçbir katkısı yok
Gerçekten eğlenceli bir oyun. Ama reklamlar! Her seviyeden sonra bir reklamdan şikayet edecek biri değilim... bir şekilde geçimini sağlaman gerekiyor. Ama 1. seviyede, bitirmeden önce 3 reklam izlemem gerekti. Yaklaşık bir buçuk saniye, ardından 30 saniyelik bir reklam. Ve bunun gibi. Kimse bu şekilde geçimini sağlamaz çünkü çoğu benim gibi 2 seviyeden (ve 7 reklamdan) sonra onu kaldıracak.
Onu seviyorum çünkü bir sonraki seviyeye geçmek eğlenceli ve yapılacak en iyi şey rengi almak ve 104. seviyedeyim göründüğünden daha zor oluyor o yüzden oyunu al ve oyunun tadını çıkar ve görelim eğer beni yenebilirsen OYUNU ALIN!!!!!!!!!! Oyun için gelecek için minnettar ve mutlu olacağım Playstore'da olacak.
10 tekrar tekrar sildim reklamdan oyuna girilmiyor
bu oyun rengi 3D tutuyor, biraz sıkıcı ama biraz geliştirip biraz heyecanlı çocuklar yaparsanız belki onunla daha çok oynarız yeni indirdim eğlenceli ama sadece daha büyük gibi koymak zorundasın binalar gerçekten dağınık olabilir ve bizim sadece temizlememiz gerekiyor. bu oyun çocuklar için gerçekten çok iyi
Daha basit, "işlevsel" bir grafik kalitesi ayarı sayesinde eski cihazlarda bile sorunsuz ve hızlı oynayan harika, güzel oyun.
Bu iyi bir konsept ama bir süre sonra seviyeler kendini tekrar ediyor ve çok zor olmuyor. Ayrıca her öldüğünüzde veya bölümü bitirdiğinizde bir reklam çıkıyor.
Onu seviyorum....ama bir sorunumuz var. Delik, özellikle hız turunu yaparken donma veya çok yavaşlama eğilimindedir. Ayrıca, o hız turunun uzun yoluna çıktığında, duvarın düşmesi çok fazla zaman alır... Zamanlayıcı, o duvarın düşmesine yetecek kadar durmalı, ardından düştüğünde başlamalıdır.
Oyun çoooooooooooooook kötü hayalerim yıkıldı.
Bence bu oyun harika ve süper tatmin edici, Tbh, bu oyun için gerçekten herhangi bir beceriye sahip olmanıza gerek olmamasına rağmen, bunda kötü bir şey yok, bu kadar dürüst inceleme sadece oyunu oynamak ve bir şans vermek.
çok fazla reklam, biraz fazla. Oyunu eğlenceli buldum ama seviyeler çok kolay. Farklı bir sürüm almanızı tavsiye ederim. umarım bu sana yardımcı olur
2. uzay glich var oynanmıyor
Kesinlikle bu oyunu seviyorum! Özellikle bloklar tek seferde toplandığında rahatlatıcı ve tatmin edicidir. Reklamlar var, ancak bunlar kısa ve atlanabilir. 400. seviyeye ulaştım ve seviyelerin tekrar etmeye başladığını fark ettim. Ancak yine de oynamanızı tavsiye ederim, molaya ihtiyacınız olduğunda harika bir stres gidericidir.