Post by viospinazsore on Mar 13, 2022 17:39:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash 2: Sonic Boom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash 2: Sonic Boom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بسیاری از جواهرات ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash 2: Sonic Boom 2022 version ▞▞▞
این بازی سرگرم کننده است، اما من احساس می کنم که حلقه های قرمز بیش از حد قیمت دارند. گرفتن پنج دلار برای 250 حلقه قرمز (که حتی نمی توان دو شخصیت را خرید) پاره کردن است! بیا، حداقل چند دلار آن را کم کن. من احمق نیستم، می دانم چه زمانی از من کلاهبرداری می شود. به غیر از آن، این یک کلون سرگرم کننده Subway Surfers است.
بازی خوب است اما اگر بتوانید قفل دنیاهای جدید را باز کنید خوب است.
واقعا عالی حتما نصب کنید✔👏
من دارم SONIC DASH 2 SONIC BOOM را دانلود می کنم اما هنوز فکر می کنم بهتر از Sonic dash است و معتقدم که گرافیک دیوانه کننده دارد! میتوانست Shadow و بند انگشتی باحالتر و صدای سریعتری داشته باشد. Shadow، Knuckles و Sonic شخصیت های مورد علاقه من در Sonic dash هستند. این یکی از بهترین بازی ها در کل جهان است. و لطفاً بازی را به روز کنید زیرا بازی Sonic dash بسیار جالب تر است. به نظر من بازی مناسبی است
ععع
در طول آموزش، پس از سومین کشیدن انگشت از کار میافتد. دوباره نصب شد و همین مشکل را داشت. زباله
یکی از بهترین بازی هایی که بازی کردم!!! یعنی این بازی عالیه!!! اتفاقات، گیم پلی فقط ذهنم را به هم می زند! حتی بهتر از آن چیزی است که انتظار داشتم. حتی از Subway Surfers و Temple Run هم بهتره!!! نبردهای رئیس با آقای اگمن کاملاً حماسی است! شما باید این بازی را امتحان کنید!!!
بازی عالی است اما این اساسا یک بازی Pay To Win است. خرید شخصیت ها خیلی سخت است. من قبلاً Amy و Sonic را به سطح 4 ارتقا داده بودم و اکنون برای ارتقاء بیشتر به اعتبار بازی نیاز دارد همچنین Sprites من نیز سطح 5 است و برای تکامل آنها به اعتبار بازی نیاز دارد. انگشترهای طلا چندان مفید نیستند.
Sonic Dash 2: Sonic Boom for Android - سایت تخصصی SEGA
من عاشق بازی هستم و احساس میکنم بسیاری از موانع باید آسانتر شوند، اما باز هم ممکن است اشتباه کنم، واقعاً چیز بدی برای گفتن در مورد این بازی ندارم. می توان رفع کرد.
بازی همچنان خراب می شود و من مدام حلقه ها/امتیازم را از دست می دهم. واقعا آزاردهنده است :/
بازیش بعد نیست ولی خیلی سخته
بازی بسیار خوبی فقط یکم شخصیتا بی کیفیت هستند تو یکش شخصیتا بهترن
خیلی بده
من عاشق سونیک داش اصلی هستم من عاشق سایه و دم هستم آنها شخصیت های مورد علاقه من هستند، بنابراین من دوست دارم که شما بتوانید به عنوان آنها بازی کنید. ) من آخر هفته ها یا روزهایی که مدرسه ندارم از خواب بیدار می شوم و این یکی از اولین بازی هایی است که بازی می کنم بنابراین از بازی فوق العاده ای که حتی بهتر از نسخه اصلی بود تشکر می کنم. شش مرد تخم مرغ مرگبار و یک حالت داستانی را اضافه کنید، لطفاً اگر این کار را انجام دادید، بالای 5 ستاره خواهد بود. لطفا لطفا لطفا
این بهترین بازی های صوتی است 💖😍
من بازی را دوست دارم به روز رسانی 11/26/19: بسیار خوب، من مشکلاتی با بازی دارم. اول اینکه به دلیل یخ زدن نمیتونم ot بازی کنم. از دیروز شروع شد و امروز ادامه دارد. من نمی دانم چه خبر است. نمیدونم چرا مدام یخ میزنه من می توانم بازی های دیگرم را خوب انجام دهم، اما این بازی را نمی توانم. لطفا این را اصلاح کنید.
... سگا... چرا فکر کردید ساخت یک بازی موبایل برای بازی که همه از آن متنفرند ایده خوبی بود؟ سلام حداقل یک Sonic 06 وجود ندارد
Android ، تلفن های هوشمند. قرص ها و دستگاه های بیشتر.
Anime Paint - Color By Number Kunst og design wsha
بازیش عالیه ولی عشق من شدو اصلا سونیک دوستاش چین🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
بازی خیلی خیلی خوبه و خیلی باحاله
بازی عالی است، اما من احساس می کنم سونیک باید توانایی ویژه بسیار بهتری داشته باشد. چرا به او قدرت بهتری مانند توانایی مربوط به رعد و برق نمی دهیم که در آن هنگام غلتیدن به ربات ها یا مین ها ضربه بزند؟
این یک بازی خوب است که من بازی کردن را دوست دارم، اما چرا اگر سطح بالاتری دارد تا بگوییم سطح 8 برای بدست آوردن دم باید او را بعد از جادوگر بخرید. همه کار سخت شما برای به دست آوردن سایه در سطح 11 جالب نیست، نه، او اکنون لطفاً آن را بسازد تا مجبور نباشید شخصیت ها را بخرید یا حلقه ها یا سکه های قرمز کمتری بسازید.
ا پی زو یعنی تونیک بیاد تموم
هلیبو د.
این بازی آنقدر عالی است که مانند یک بازی مبارزات پایه است، بنابراین تبلیغات زیادی وجود دارد و قسمتی که ما برای خرید اپلیکیشن نیاز داریم، اما نه همیشه به این بازی تبریک می گویم، بلکه یک بازی عالی و شگفت انگیز شماره یک است، ای کاش می توانستند بازی های بیشتری از این دست قرار دهید و آیا من به بخشی اشاره کردم که همیشه می توانید سکه کسب کنید و باس های حماسی را شکست دهید
وقتی بازی را شروع میکنم، بازی مدام خراب میشود، وقتی بازی میکنم خراب میشود، لطفا سگا این مشکل را برطرف کنید
بازی خوبه من دوسش دارم😍😍
خو
Sonic Dash 2: Sonic Boom Trò chơi điện tử nnkr
حدس میزنم خوب است، مشکلی که با آن دارم این است که بیشتر شبیه یک بازی ارزان قیمت است تا یک بازی سگا واقعی
عالی🤩🤩🤩
Sonic Dash 2: Sonic Boom روی کامپیوتر ویندوز - APK on ...
عاشقشم! تنها مشکل من کمبود کاراکترها و توانایی های غیرقابل درک است، به عنوان مثال فقط شخصیت های مریض قابل بازی یا دنباله هایی برای مثال یک لایو اضافی وجود دارد؟ بهتر است دو بار به سمت بالا بکشید و به دلیل دم های دم کمی تقویت خواهید شد اگر اصلاح کنید که زیباتر است. اگر موافقید لایک کنید
Sonic Boom نسخه ی دوم از بازی بسیار زیبا و خاطره انگیز سونیک دش از استودیوی معروف سگا برای دستگاه های اندرویدی است که چند ساعت
بازی شگفت انگیز است اما شخصیت من از بین رفته است به همین دلیل من به این برنامه امتیاز 5 نمی دهم 🌟
من معتقدم این بازی باید اصلاح شود. به نوعی بازی در حال توقف است. می دانم که دکمه مکث را لمس نمی کنم. من نزدیکش نیستم لطفا اصلاح کنید.
من برای Foggy بعدی اونجا بودم 🌁 بهترین راه برای رفتن روی نقشه و بیشتر از خوشحالی 😊 در همان زمان که F سالی هست که بیام و در یک خبر خیلی خوب و بد به شما سر بزنم 📰 و از طرف دیگر یک ایده خوب برای رسیدن به پایان با مدل های زیر و هر استخدام در شغل بعدی در لندن و سال جدید در رویداد سال آینده این است که در چند ماه پیش باشد. برای روز بعد دسته گل بریتانیا همزمان با Fi
عالی 🙂
این بازی بسیار خسته کننده تر از Sonic dash است زیرا همه شخصیت ها به 180 حلقه قرمز فقط برای حداکثر 6 کاراکتر نیاز دارند.
بازی خوبی است، هرچه در بازی جلوتر بروید بسیار سخت است و بسیار گیج کننده است، فقط افراد باهوش در بازی خوب هستند، اگر بازی را دانلود کنید متوجه خواهید شد که در مورد چه چیزی صحبت می کنم.
تا حدودی تقلب شده گاهی اوقات وقتی به سمت چپ سوایپ می کنم، پرش و غیره بازی چیز دیگری انجام می دهد و من می بازم. طرح اصلی گیج کننده و بی ارزش است.
Sonic Dash 2: Sonic Boom Trò chơi điện tử nnkr
واقعا بازی باحالیه حرف نداره