Post by viospinazsore on Mar 13, 2022 17:36:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ THE KING OF FIGHTERS-A 2012 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ THE KING OF FIGHTERS-A 2012 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ περισσότερα κρύσταλλα χάκ ▞▞▞
▞▞▞ THE KING OF FIGHTERS-A 2012 2022 version ▞▞▞
Εκπληκτικός
THE KING OF FIGHTERS-A 2012 Arkádové lwb
Ωραία σειρά παιχνιδιών Vidio👏👏👏
Μετά από πολλά χρόνια για την τελευταία ενημέρωση και δεν σας ενδιαφέρει καν να ενημερώσετε το Screen Ratio για τηλέφωνο μεγάλης οθόνης; 3*
THE KING OF FIGHTERS-A 2012 Arcade ynzt
Δεν μπορώ να το παίξω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξόδεψα 2 $ σε αυτό το παιχνίδι. Θελω τα χρηματα μου πισω! Επίσης θα το κάνατε αυτό σε ένα παιδί 9 ετών;!
Δεν λειτουργεί σε νεότερα τηλέφωνα Android, αλλά δεν θα το γνωρίζετε μέχρι να το αγοράσετε. Πρέπει να το ενημερώσουν γιατί προτιμώ τα γραφικά της νεότερης έκδοσης.
Πλήρωσα για ένα παιχνίδι που μου λέει να το εγκαταστήσω ξανά αφού έχασα τα 4gb μου για εγκατάσταση και επανεγκατάσταση τόσο καταθλιπτικό! Είμαι στην κατάταξη των κορυφαίων 150's στο PSN και κέρδισα όλους τους 10 κορυφαίους μαχητές στο διαδίκτυο, ψάξτε με το river420, δέχομαι με χαρά τους νέους αμφισβητίες!
συνεχίζει να κολλάει στην οθόνη χαρακτήρων...θα ήθελα να το διορθώσετε ή να επιστρέψετε τα χρήματα αν είναι δυνατόν ευχαριστώ
Λυπούμαστε, δεν υπάρχει υποστήριξη ελεγκτή... Παιχνίδι μάχης χωρίς υποστήριξη ελεγκτή...
Έστειλα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το ότι αυτή η εφαρμογή δεν λειτουργεί, αφού περίμενα για χρόνο καταγραφής, κανείς δεν απάντησε στο email μου. Μην σπαταλάτε τα χρήματά σας σε αυτό.
Δεν θέλω να δουλέψω στο lg v20 μου
Δεν μπορεί να τρέξει στο Motorola One
Μου άρεσε να παίζω αυτό το παιχνίδι
Φρικτό και συνεχές τρακάρισμα μην αγοράζετε
Περιμένετε, δεν μπορώ καν να παίξω; Χρειαζόμαστε μια νεότερη έκδοση που να μπορεί να υποστηρίξει αυτές τις νέες συσκευές
Το παιχνίδι φαίνεται να λειτουργεί καλά στη λειτουργία προπόνησης και πρόκλησης, αλλά η δύναμη κλείνει στους αγώνες. Εκτός από αυτό, το gameplay είναι φοβερό, παρακαλώ φτιάξτε!
Μπορείτε να φτιάξετε αυτό το παιχνίδι παρακαλώ! Συνεχίζει να κολλάει κάθε φορά που επιλέγω έναν χαρακτήρα!
THE KING OF FIGHTERS-A 2012 Arcade ynzt
Διορθώστε το σφάλμα. Το παιχνίδι κολλάει όταν είναι ενεργοποιημένη η ένταση ήχου. Μπορώ να παίξω το παιχνίδι μόνο όταν απενεργοποιώ τον ήχο, αλλά είναι λιγότερο διασκεδαστικό με αυτόν τον τρόπο. Παρακαλώ διορθώστε!
Πρέπει να έχει λειτουργίες παιχνιδιού bluetooth και wifi όπως και του iPhone, ώστε να μπορούν να παίζουν όλοι μαζί.
Επιστροφή χρημάτων, παρακαλώ, δεν λειτουργεί με το pixel 3xl Android 10.
THE KING OF FIGHTERS-A 2012 Arkádové lwb
*Δεν μπορεί να μετακινηθεί σε κάρτα SD στο Android 6. Υποτίθεται ότι έχει τα κλασικά Kyo και Iori που δεν είναι στη δωρεάν έκδοση. Το King of Fighters-A 2012 έχει πολύ περισσότερους μαχητές από άλλα KofF όπως το KofF'98. Το αναλογικό stick εικονικής οθόνης αποκρίνεται αρκετά και ο έλεγχος του παιχνιδιού είναι αρκετά εύκολος. Για 0,99 $ στην πώληση, δεν έχει διαφήμιση στη δωρεάν έκδοση.
Πλήρωσα για αυτήν την ηλίθια εφαρμογή και μετά μου λέει ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο τι είδους κόλπο είναι αυτό, δώστε μου πίσω τα καταραμένα λεφτά μου!
πρώτη φορά που άνοιξε το παιχνίδι ήταν σε πλήρη οθόνη στο σημείωμά μου δύο. μετά άνοιξα ξανά το παιχνίδι, έγινε μικρότερη οθόνη. μου άφησε δύο μεγάλους μαύρους χώρους και στις δύο πλευρές. παρακαλώ διορθώστε το.
Bricks Breaker राजा आर्केड गेम pef
Είμαι φανατικός θαυμαστής του mai...όχι του kof uhhuhh
Ωραία..tq όλα
Μου άρεσε να παίζω αυτό το παιχνίδι, αλλά τώρα δεν μπορώ να παίξω στο Samsung 7 Edge ή στο Samsung 8 Edge, διορθώστε το, θέλω πολύ να συνεχίσω να παίζω αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι
Εξαιρετικό παιχνίδι, δεν ανοίγει στο Honor 9. Διορθώστε το.
Είναι 2019, ενημερώστε το παιχνίδι SNK ώστε οι άνθρωποι να μπορούν πραγματικά να απολαύσουν το παιχνίδι. Αυτή η εφαρμογή έχει μείνει ανέγγιχτη για πάρα πολύ καιρό.
Πλήρωσα κυριολεκτικά για αυτό το παιχνίδι και τώρα λέει ότι σχεδιάστηκε για μια παλαιότερη έκδοση android και κολλάει κάθε φορά που προσπαθώ να παίξω. Θλιβερό είναι η αγάπη μου για την KOF και η ανεκπλήρωτη ανάγκη μου για ένα fighting game κινητό, εκτός του '98.
Χρειάζομαι επιστροφή χρημάτων. Η εφαρμογή δεν λειτουργεί στην έκδοση του android που έχω.
Όταν έπαιξα τη δωρεάν έκδοση λειτούργησε μια χαρά, αλλά όταν αγόρασα αυτήν την έκδοση όταν την εκκινήσω, μου λέει ότι το αρχείο δεδομένων είναι κατεστραμμένο, βοηθήστε, έχω επανεγκαταστήσει πολλές φορές δεν λειτουργεί!
κολλάει μόλις επιλέγεις παίχτες..Και σε πετάει έξω..
1 αστέρι επειδή αυτή η εταιρεία είναι κλέφτες, γιατί; Απλός. Γιατί πληρώνω 3,49€ για να κατεβάσω το παιχνίδι, μετά κάνω εγκατάσταση και όταν ανοίξω το τηλέφωνό μου επανεκκίνηση μόνο του. Τουλάχιστον δώστε μου πίσω τα λεφτά μου για όνομα του Θεού....Επίσης το τελευταίο apdate ήταν το 2013, και τώρα έχουμε το 2019...Πιστεύω ότι αυτό δείχνει πόσο "σεβασμό" και "φροντίδα" έχει η εταιρεία για αυτό το παιχνίδι.
Απλώς μου αρέσει