(Android) Dead Man\u0027s Phone: Interactive Crime Drama отключване (безкрайна издръжливост)
Mar 15, 2022 21:11:56 GMT -5
Post by knowemupmohomb on Mar 15, 2022 21:11:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dead Man\u0027s Phone: Interactive Crime Drama ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dead Man\u0027s Phone: Interactive Crime Drama IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ отключване (безкрайна издръжливост) ▞▞▞
▞▞▞ Dead Man\u0027s Phone: Interactive Crime Drama 2022 version ▞▞▞
Скучна, сюжетна игра, базирана на "избор", в която сте натоварени с SJW сюжетна линия. Не си губете времето.
Играта е добавка, но бъгове. Не мога да направя нищо, за да прекъсна телефонните обаждания и играта е завършена.
Играта се забива на същата позиция в S1E3. За да потвърдя, деинсталирах го и го пуснах отново. Но уви! Частта, в която B.Drilla дава актуализация. Играта се забива и това е, не може да се играе повече.
Като концепцията, но тя спира при телефонни обаждания и единственият начин да продължите е да деинсталирате и преинсталирате и да започнете отначало.
Хареса ми играта, но сега има проблеми и няма да премине покрай снимка/публикация. Вечеря досадна
Наистина се наслаждавах на това, но играта напълно се обърка и изглежда нищо не може да я поправи. Не може да продължи с него. Изключително разочарован.
Dead Man's Phone: Crime Drama Рольові hmjr
Отначало си помислих, че това е добра игра, но след като беше автоматично нулиран напредъкът ми, не смятам, че заслужаваш 5 звезди и не си го поправил от април. Моля, поправете го
Глупава история, не може да напредва, защото въпреки че връзката ми е наред, глупавото видео, което играта ви ПРИНУЖДАВА да гледате, за да продължите историята, продължава да се срива в началото. Лоша игра не играй
Би било чудесно, ако проработи. Заседнал във видеото B. Drilla на епизод 3. Спира след няколко секунди. Няма го заобикаляне. Загубих целия си напредък при преинсталирането на приложението, само за да имам същия проблем.
Буквално не мога да го играя, защото не ми позволява да правя нищо.. всичко, което е на екрана, е „докоснете, за да излезете от полицейския чат“ .. Опитах се да докосна, но нищо не се случи.. правя това от известно време .
Дори не мога да играя играта. Той се забива в екрана, където ме моли да им дам личните си данни и неща.. Дори няма да ми позволи да щракна върху бутоните tge. УЖАСНО.
Играта не работи. Прекъсва по време на урока и спира всеки по-нататъшен напредък. Не може да се играе.
Бях развълнуван да получа тази игра. За съжаление на първия епизод след първото обаждане от Съдърланд спира да работи и няма как да се оправи. Ако изляза, започва ме отначало и замръзва в една и съща част всеки път. Отказвам се и деинсталирам докато не се оправят бъговете.
Dead Man's Phone: Crime Drama Παιχνίδια ρόλων byp
Не работи, остана в чат на WhatsApp, няма бутон за връщане, опитах се презареждане, не работи
Количеството памет, необходимо за изтегляне на един епизод, е малко. И ми отне цяла вечност, за да изтегля играта (след като я инсталирах и заредих). Знам, че това най-вероятно е нещо, което не можете да контролирате. Но реших, че ще кажа нещо по въпроса.
защо не се отваря, изтеглих това на два различни телефона, но и на двата просто зарежда условията на услугата и след като приема, има само черен екран
Dead Man's Phone: Interactive Crime Drama Igranje vlog foz
Изглеждаше супер готино, но всеки път, когато влязох в първото обаждане, цялата игра просто спря да работи.
След като приложението разбере, че сте свързани с интернет, то няма да направи нищо друго, освен да ви покаже черен екран
Епизодът не се възпроизвежда и ме оставя на екрана за зареждане, докато не изскочи нещо, което казва да докосна, за да се махна от полицейския чат. Не знам какво не е наред.
Прилична игра, управлявана от наистина ужасни рекламни хора. Имах късмета да спечеля тениска, носена от един от екипажа, и по принцип поисках да докажа, че СЕ ГРИЖА за играта. Е, сега деинсталирах и посъветвах приятелите си да направят същото. Такъв срам. Обичах играта.
Дори нямах възможност да играя тази игра. Заседна на екрана за зареждане и каза, че не може да се свърже със сървъра. Пълна загуба на време.
Играта е блокирана, преди дори да мога да я играя. Мисля, че е в глава 1. Просто се забива, докато текстът казва "докоснете, за да продължите" или нещо подобно.
Понякога става много скучно и не ме интересуват политическите програми. Изтеглих играта, опитвайки се да се забавлявам и това не се случи.
В първия епизод, когато извикам първия човек за разпит, играта спира. Моля, оправете това. Проблемът все още не е отстранен.
Играта беше безупречна, 500 от 5 до финалната глава! След като приключих всичко, стана съответно, престъпниците бяха обвинени, екранът стана черен и никога не можех да се върна в менюто. Много е разочароващо.
Не мога да подмина първото обаждане на Съдърланд в Редман. Просто замръзва. Опитах всичко, за да го подредя. Такъв срам изглежда, че играта имаше потенциал
Историята е интересна и харесвам героите, но играта изостава много. Блокира без никаква причина.
Дори нямах възможност да играя, след като получих телефонното обаждане, просто замръзна. Опитах да го освежа, но нищо не проработи.....куц асф
Тази игра не е забавна. Харесвам мистериозните игри; момента, в който мозъкът ми прави връзките, които ме водят да разреша случая. В тази игра липсват тези моменти. Разказването е принудено и заключението е незадоволително.
Играта се забива всеки път на едно и също място. Не мога да играя и да го завърша.
Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire Рольові xazd
Харесвам играта, но имам проблем. Аз съм на алтернативния край на сезон 1 и не мога да изпращам съобщения до SE16 или интелигентност, следователно съм softlocked. Ще се промени на 5 звезди, ако този проблем бъде отстранен.